2014. július 12., szombat

Én Magam


Ha azt szeretnéd, hogy őszinte legyek akkor bekell vallanom, hogy csak azért kezdtem el blogolni mert valahova szerettem volna leírni azokat a dolgokat, amik történnek velem. Valójában írhattam volna egy sima kis naplót, de ha már lúd, akkor legyen kövér.

 

Az hogy én itt vagyok Panamában nem a véletlen műve és az sem hogy most erről írok nektek. Egy örökmozgó vagyok és azt gondolom, hogy nagy dolgok várnak rám, hiszen az eddigi utam, amit megtettem tele volt meglepetésekkel, és ha most lenne az utolsó napom akkor se sajnálnám hogy vége. Örök harc az életem, de ha harcolsz veszítetsz de aki nem harcol az már el is vesztette.

Mindig más akartam lenni, mint mindenki más, mert belőlem csak egy van, egy örök lázadó. A szabályok számomra azért vannak, hogy meglehessen szegni őket és akkor miért ne mehetnék akár a világ végére, hiszen olyat nem mindenki csinál, és ha nem mindenki csinálja, akkor nekem azt kell tennem. És ha már egyszer itt vagyok, akkor csináljak is már valami különlegeset, amit senki más. 

Aztán jött az ötlet, hogy egy video blogot indítok és utazásaimat, tapasztalataimat, gondolataimat megosztom veletek. Amúgy is mindenki azt mondja, hogy pályát tévesztettem annyit kérdezek és rendőrnek vagy riporternek kellet volna menjek, de mit tegyek ez vagyok én egy igazi kíváncsi nő,aki mindig mindent tudni akar.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése