2014. július 17., csütörtök

Lányok kontra kurvák


Ez nem egy megszokott bejegyzés lesz. Foglakozok ezzel a témával, hiszen a mai világot ez foglakoztatja és hozzá tartozik Panamához, hozzá tartozik a mindennapjainkhoz. A lányok kontra kurvák címet azért adtam ennek a bejegyzésnek mert  egyszerűen ez jutott eszembe. Mert nem minden lány vagy nő kurva, viszont ebben a világban elég szép számmal megtalálhatóak…nem tudtom, hogy otthon hogyan van mert jelenleg azt  nem ismerem így hát csak erről tudok mesélni nektek. Amikor azt mondom, plasztik világ akkor első helyen áll Panama…ugye – ugye?? nem is gondolnátok, hogy az Isten háta mögött eldugott világban nagyobb a keletje ennek mint a vén Európában. Pedig ez így van, otthon még csak kóstolgatták a csajok a szilikont itt már a következő megoldást keresték a szépítésre. Amiben más, hogy nem biztos, hogy aki megműt az tényleg orvos, tehát előfordulhat, hogy nincs is papírja róla. Ez azt a nagyszerű helyzetet teremtette, hogy egy; minden nőnek van valami beültetett cucca, kettő; sokan bele is halnak. Na azért nem kell megijedni a nagyszámok törvénye alapján nem biztos, hogy pont te vagy az.

Na de miért is és minek is ez az egész nagy felhajtás?…természetesen a férfiak miatt a minél pénzesebb férfiak miatt, mert a latin lányok nem éppen arról híresek, hogy lehúzzanak egy műszakot aztán gyereket nevelnek. Itt a nők nagy százalékban nem dolgoznak, inkább szülnek úgy 10- 20 gyereket, persze ez az alacsonyabb karsztra jellemző. Ezért is osztottam több csoportra a latin lányokat, elnézést  előre is azokért akikben van valamilyen vérvonal ez természetesen nem mindenkire igaz.

De kezdjük az elejétől. Egyik nap elvoltam nézelődni a helyi piacon ahova a szegényebb réteg jár. A szilikon ott is megtalálható csak nem műtét során, hanem szilikontól duzzadó melltartó ahova még mell se kell. És ugyanez bugyiban meg nadrágban. Ha ilyet felvesz egy csaj a segge külön életet él, nagyon vicces.  Tulajdonképp, ha a delikvens meztelenre vetkőzik, lehet egy csontváz fog a megboldogult férfi előtt állni. Na meg hát ne beszéljünk a fél méteres magas sarkú cipőkről és a minden féle színben pompázó ruhákról és ékszerekről…néha úgy festenek mint a papagájok. Kék, piros, sárga  fél centis sminkek még a pékárut eladó nő is. Parfüm illatok keverednek mindenhol a levegőben. A cipőkben persze járni nem tudnak de hát ez a lételemük, minél kihívóbbnak kinézni és tulajdonképp kik miatt is történik ez az egész nagy felhajtás..hát persze a férfiak miatt. Aki persze sok esetben kétéltű ..haha hát igen szeretik a pasikat is, nem kevés város melletti hely van ahova a pasik kijárnak pasizni ebédidőben. Erről még egy filmet is forgattak…a film címe: Chance, ami nem másról szól mint a cselédekről akik minden háztartásban megtalálhatóak, a pénzről és arról, hogy vasárnap templomba jár együtt a család majd hétfőn a férj munka időben kijár a város szélére a pasijához. A feleség persze első időben mit sem sejt, de később sem különösebben fogja érdekelni a lényeg, hogy neki nem kell dolgoznia és hetente lehet újabb botoxal feltölteni az arcát ami a végén már ügy feszül a fején hogy, kevesebb ránca van mint nekem. A legnagyobb vicc hogy a csajok több ruhával cipővel járnak munkába és képesek napközben többször átöltözni.

Aztán ugorjunk egy lépcsőfokot; columbiai lányok. Hát igen itt szép számmal vannak, jönnek át dolgozni mert itt jobb az élet….ohhh hát minden férfi álma ..csinos segg és mellek és gyönyörű arc. Csak azt senki nem mondta még nektek, hogy Latin - Amerikában a 15. szülinap az egy különleges alakalom. Ha lány vagy akkor bizony akár szilikon mell is lehet az ajándék (ez a minimum) és mire a 25. évedet ütöd már túl vagy az első botox kezelésen is. Mire eléred a negyvenet már nincs is olyan testrészed amit ne látott volna plasztikai sebész.  Na meg ilyenkor a család elkölti a jövő évi költségvetését csakhogy versenyezzen a szomszéddal és ő adja a legnagyobb partiját a nagykorúvá vált gyermekének. Van aki helikoptert is rendel, de olyat is hallottam, hogy hotelt bérelt a gyerekeknek és délután jetski volt a program, ahol az alkohol mámor miatt az ünnepelt belefulladt a vízbe.
Aztán menjünk tovább ; felső tízezer…na ez a kedvencem. Múmiára faragott arcok, megmondhatatlan életkorok de ami mindig elárulja, hogy ki hány éves azok a szemek azok soha nem hazudnak. Itt aztán találsz mindent, amit csak szeretnél…a plasztik plasztikja…
Nyálasan vigyorgás és mindenki szeret mindenkit, látszatra, aztán ahogy kilépsz az ajtón téged fognak kibeszélni. Nem is tudom, hogy melyik csoportba szeretnék tartozni…ezt komolyan fontolóra kell vegyem.
Na de térjünk vissza a miértjére??  Itt nem ritka az ezer négyzetméteres lakás megturbózva öt-hat darab disz kutyával amit természetesen a majd tíz fős személyzet sétáltat, etet stb.  A porsche mint „luxus” auto itt nem olyan nagy szám, maximum akkor ha van belőle még legalább három.
A tulajdonosa általában ötvenes-hatvanas éveiben járó férfiak…akik miatt is történik ez az egész….akik miatt már 15 évesen szilikon mellük van a lányoknak, és akik aztán amikor a lány már harmincon túl  van, lecseréli egy másik szilikon mellű lányra és mi lesz vele??? Ez jó kérdés, sok variáció van erre, ebbe most nem megyek bele. Egy biztos sok ilyet ismerek aki éppen a 100 éves férjétől kapott egy vigasz lakást mert lelett cserélve. Biztos, hoyg jól van ez így? Plasztik világ tele mű emberekkel és mű érzésekkel? A szórakozóhelyek olyanok mint valami nyilvános piac ,kinek van több pénz a zsebében az kapja a legtöbb szilikont, aminek ha lejár a szavatossága le lehet cserélni egy frissebbre. Ez is Panama,ez is Panama arca amiről sokan nem beszélnek, én beszélek mert van és mert érdekes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése