2014. augusztus 27., szerda

Bevásárlás Panamában

A minap voltam direkt a blog kedvéért egy kis bevásárló túrán. A képeket már fel is töltöttem a Galériába. De arra gondoltam, hogy egy pár szóban érdemes erről is beszámolni.
Tehát zöldésgpiac, ahova fehér ember nem szívesen megy de az árak nagyon kedvezőek az áruházi árakhoz képest. Mi sem járunk túl gyakran de most kedvet kaptam, hogy kicsit sűrűbben menjek. 
Nagyon érdekes dolgokat tudsz itt megvenni...ami engem megfogott az a mamonchino ami elsőre kicsit bizalmatlan külsőt kölcsönöz de íze inkább édesebb mint savanyú.
Az ananász egyébként a kedvencem ez otthon drága gyümölcsnek mondható de itt csak 1 dollár és akkora mint egy ház. A panelát is megemlíteném amit bevallom én még soha nem kóstoltam mert ezt cukorból csinálják és én állandó diétán vagyok. Viszont készítéséről megfogadtam, hogy csinálok egy kisebb videót és feltöltöm ide nektek. Ez lesz a következó projektem :)


Azt hiszem amikor ide jön az ember kicsit átkell változni Őskori szakira mert itt úgy alkudsz és úgy vásárolsz mint sehol Európában vélemyényem szerint :) Az árusok tiszta lazán vannak a szemétben és "mocsokban" kártyáznak meg alszanak és csevegnek egész nap. Ha odamész azonnal rád ugranak ,főleg ha fehér vagy mert akkor még a jövő heti szállítást is elakarják adni neked.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése