2015. február 25., szerda

Hazalátogatás


Sziasztok,

Nagyon hosszú ideje nem írtam már. Mindig eltelik egy kis hatásszünet a bejegyzéseim között. De most valóban volt rá okom, hiszen otthon voltam több mint két év után teljesen egyedül. A párom ugyanis itt maradt Panamában.. muszáj valakinek vinnie az életünket amíg én kiélem magam :)
Most csak röviden akarok írni...jó volt otthon de egyben rossz is volt. Jó volt, mert láttam a családom és a barátaim. Ugyanakkor rossz is volt, mert újra rájöttem hogy miért vagyunk itt. Annyi meg annyi frusztrált, irigy, megfáradt, rosszkedvű ember hogy az számomra szinte hihetetlen.
Az első héten szerettem volna vissza futni,ugyanakkor annyira jó volt együtt a családdal, hogy maradtam is volna. Kettős érzés dolgozott bennem végig az otthonlétem alatt, talán így lehet ez mindenkivel.
Többször megkaptam távoli barátoktól, ismerősöktől hogy nekem könnyű mert én külföldön élek ahol meleg van...hahahaha...nekem aztán tényleg nagyon könnyű csesszétek meg! “gondoltam magamban megannyiszor” Annyira könnyű volt eladni mindent és egy darab bőrönddel a reptéren állni és hátra hagyni mindent, ami addig az életem volt egy új jobb élet reményében. Nekem aztán nagyon könnyű, naponta lesni a skypon a családom, hogy mikor tudok velük beszélni pár szót. Nekem aztán könnyű volt egy új nyelven eladni magam és újra építeni az életem . De tudjátok mit könnyű volt, mert én soha nem adom fel és MOST lassan három év elteltével spanyolul tárgyalok és a saját cégemet építem a párommal egy tökre idegen országban!
Csak hallgattam és hallgattam és vitázni se volt kedvem. A Magyar imádja sajnálni magát, komolyan mondom nem is értem, hogy most azonnal miért nem akasztják ezek az emberek fel magukat?? Először próbáltam jó tanácsokat adni, de az se volt jó, mert akkor én bele avatkozok az Ő kis életébe! Vicces!! Hiszen az előbb panaszkodtad el hogy mennyire szar neked.
A családban nem csalódtam bár ott is vannak irigyebb fajták. A közeli barátaim egy része mondhatom, hogy kis csalódást okozott, mert nagyon sokan nagyon megöregedtek…és ezt rossz volt látni. Ugyanakkor jó érzéssel töltött el, hogy mindenhol várnak és szívesen látnak J
A karácsony és szilveszter nagyon jó volt!! A párom nélkül nem az igazi de mégis hazai közegbenJ Na meg hát Budapest turistaként nagyon jó kis hely csaj ne kelljen ott élnem..:)
Az Andrássy út, színházak, bárok, éttermek, nagy beszélgetések, találkozások a családom... Feltöltötték a lelkem. Minden, ami innen hiányzik nekem….

2 megjegyzés:

  1. Igazat kell adjak. Ha arról mesélsz, hogy jól megy neked, akkor irigykednek és nagyképűnek néznek. Ha arról mesélsz, hogy nem fenékig tejfel ott sem, akkor kárörvendenek és jön az "úgy kellett neked".
    Ha otthon vagyok, igyekszem a négy fal között maradni, vagy olyan helyre menni, ahol nem ismernek.
    Egyszerűen elegem lett abból, hogy bármiről, ami velem kapcsolatos, bárkinek személyesen beszéljek, mert vagy a témába, vagy a stílusba kötnek bele. Ha mosolygok, az a baj. Ha sírok, az a baj.


    VálaszTörlés
  2. Kedves Olvasóm, Azt hiszem te már tapasztaltabbnak tűnsz nálam ebben a haza látogatós szituban...Kösy h megosztottad velem a gondolataidat :)))

    VálaszTörlés