2015. június 14., vasárnap

Baby shower


Egy teljesen aktuális napi bejegyzés lesz a mai. A múlt héten kaptam egy meghívást egy úgynevezett baby shower ünnepségre. A német barátnőm panamai férje írt nekem a facen, hogy szeretettel várnak. Elsőre nem sok fogalmam volt erről, hiszen azt tudtam, hogy barátnőm terhes és esedékes a szülés időpontja na de, hogy nekünk is jár a buli nemcsak a férfiaknak erről fogalmam sem volt.
A meghívásnál azt is kikötötték, hogy pár nélkül és mindenképp ajándék utalvánnyal érkezzek, hiszen nem szeretnének ötszáz darab  cumit, ami érthető. 
Szóval megérkeztem az eseményre, amiről a barátnőmnek fogalma sem volt és mi lányok ott vártuk őt nagy csendben. Amikor belépett az ajtón egy hatalmas surprise lett elkiáltva és megkezdődött a nyugger party. Hahaha ...na csak azért írom ezt mert alkohol persze egy szál se, na nem mintha akkora alkoholista lennék de azért egy kis pohárkával koccintottam volna a születendő babára. Viszont volt Cola meg víz és temérdek édesség ami aztán nem annyira hiányzik nekem..
Különböző játékokkal mulattuk az időt, mint például, egy madzaggal mindenkinek megkellet tippelnie mennyi, lehet a haskörtérfogata a várandós anyukának, és aki a legjobb tippet adta meglepi ajit is kapott.
Szóval cuki kis szokás, gondolom az amerikaiaktól vették át. Azt hiszem, bevezetném otthon is de egy kis házi pálinkával megturbózva, persze  a kismama csak menteset ihatna szigorúan :)

Holnap hozom az ott készült képeket is, lesz meglepő fotóm is ;)
Sziasztok, ja és nézzétek meg a panamai videómat is lentebb!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése